Visies op cloud computing - Overcloudcomputing.nl

Visie op cloud computing

Waarom cloud?
In de huidige maatschappij, waarbij veel mensen direct toegang ‘at-the-click-of-a-button’ toegang hebben tot het internet, wordt van bedrijven verwacht dat deze effectief en efficiënt reageren op behoeftes in de markt. Het toegankelijk maken van uw software, vanaf elke computer met internet, is een belangrijke factor in de groei van de economie. De ketens van vele software, die alleen geïnstalleerd en bedient kan worden vanaf een PC, kunnen worden afgeworpen. Met de juiste login heeft iedereen overal toegang toe. Van privé foto’s tot documenten. Omdat de maatschappij een sterke drang kent naar flexibiliteit en toegankelijkheid, welke beide mogelijk worden door cloud computing, zal cloud computing in de toekomst verder groeien. Daarnaast bieden al zoveel bedrijven services in de cloud aan, dat men steeds minder kan met een PC zonder internet. Net zoals servers zijn PC’s een commodity aan het worden.

Visie op cloud computing
Cloud computing heeft zoveel voordelen, flexibiliteit / toegankelijkheid / lage trans-actiekosten, dat in de toekomst snel de omslag naar cloud gemaakt gaat worden. Niet alleen voor SaaS-oplossingen, maar ook voor Operation Systems (OS). In de toekomst installeer je geen Microsoft Windows meer, maar haalt je tablet de OS uit de cloud. Natuurlijk is er een minieme hoeveelheid software nodig om de verbinding te kunnen maken, maar met toenemende internetsnelheden en goedkopere hosting komt (elke) OS cloud binnen handbereik. Het is dan ook mogelijk met een click-of-a-button te wisselen van leverancier. One-size-fits-all software behoort tot het verleden. Selecteer het OS dat jij prefereert, en al jouw bestanden en data, welke in een opslagservice zijn te bereiken, verhuizen automatisch mee. De browser wordt de nieuwe gateway naar alle persoonlijke documenten, data en applicaties.

Invloed van de cloud op CVIVE
Ons productenaanbod is sterk beïnvloed door de cloud. Alle services worden aangeboden in de cloud. De basis van de CVIVE-dienst, video recruitment software, is gestoeld op het cloud-based denken. Recruiters loggen in op het CVIVE-platform en kunnen daar eenvoudig een video sollicitatieprocedure opzetten. Sollicitanten hebben toegang via een unieke link en kunnen op elke gewenste plaats en tijdstip een video sollicitatie opnemen. Voor vele startende ondernemingen biedt cloud een oplossing om nieuw model te vinden en voor bestaande ondernemingen om hun huidige aanbod onderscheidend te maken.

De toekomst
Onze producten en diensten ontwikkelen zich in de toekomst op basis van een SaaS-licentie, waarbij financiële flexibiliteit gegarandeerd is. De ontwikkeling van de app zal zich verder uitbreiden in de cloud. Om de toegankelijkheid van CVIVE te vergroten is de strategie de komende jaren gericht op het maken en verbeteren van integraties met andere SaaS-oplossingen, zodat de gebruiker zeer effectief en efficiënt kan blijven werken.

 

 

….
Een bijdrage van [outgoing_link link_text=”CVIVE” url=”http://www.cvive.com/” float=”none”]